Renovering i Kalmar och på Öland

Fundera du på att renovera hela eller delar av ditt hus? Då är du förmodligen ute efter professionell rådgivning och hjälp för att din renovering ska bli så bra som möjligt. Vi på Ny-byggarna erbjuder dig ett brett utbud av byggtjänster och har lång erfarenhet av olika renoveringsprojekt. Vårt mål är att uppfylla dina önskemål för att du ska få en trivsam och trygg hemmiljö. Vi hjälper dig med professionell rådgivning och en ultimat renovering för hela eller delar av ditt hem.

Gör om köket till ditt drömkök

Planerar du en renovering av ditt nuvarande kök? Ny-byggarna har lång erfarenhet av olika köksrenoveringar och vi hjälper dig att renovera ditt kök till en helt ny nivå. Köket är hemmets samlingsplats och därför är det viktigt att du upplever en trivsam och trygg miljö. Behöver du hjälp med inspiration? Vi finns där för dig genom hela renoveringen och kommer gärna med tips och inspiration. 

Takrenovering som gör skillnad

En takrenovering ger inte bara ditt hus en uppfräschning utan det är även viktigt att underhålla sitt tak för att undvika eventuella defekter och skador på ditt hus. Väntar du med renovering trots att du misstänker skador på taket riskerar du en mer kostsam och omfattande takrenovering. Taket skyddar hela fastigheten och det är därför viktigt att ha ett stabilt tak. Våra duktiga takläggare kan hjälpa dig med inspektion av ditt tak för att se vilka delar som behöver behandlas. Vi hjälper dig med professionell rådgivning för en ultimat renovering av ditt tak.

Skapa ett tidlöst badrum

Ska du renovera badrummet och vill ha inspiration av erfarna hantverkare? Vi erbjuder renovering av allt från mindre till större och mer omfattande badrum. Våra erfarna hantverkare kan hjälpa dig med vilka möjligheter som finns utifrån dina förutsättningar. Vi arbetar alltid efter dina behov och önskemål med hög kvalité i fokus. Ny-byggarna är en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden. Kontakta oss för en trygg renovering! 

Mer uppmärksamhet till golvet

Golvet är grunden för hela huset och därför är det viktigt med rätt val av material och design. Vi utför allt inom golventreprenad och kan hjälpa dig med en anpassad renovering. Vi lägger alla typer av golv och kan hjälpa dig med rådgivning och inspiration om så önskas. Vi kommer dessutom gärna hem till dig på ett kostnadsfritt besök för att se över ditt nuvarande golv och om en renovering behövs göras.

 

Kontaktuppgifter

Ny-Byggarna i Färjestaden AB
Industrigatan 1
386 32 Färjestaden

0485-305 75

Björn Milesson
bjorn@ny-byggarna.se

renovering i kalmar
planering av renovering öland
renoveringsobjekt