Funderar du på att investera i ett bygg- eller renoveringsprojekt till ditt nuvarande hus eller varför inte bygga ett helt nytt hus? Ny-byggarna hjälper dig med alla typer av byggtjänster som renovering, ombyggnation eller att bygga helt nytt. När du vänder dig till oss får du en byggfirma med stort engagemang och välutbildade hantverkare. Vi är ett flexibelt företag som erbjuder heltäckande bygg – och renoveringstjänster i Kalmar och på Öland med omnejd.

Våra byggtjänster

 

Renovering

Fundera du på att renovera hela eller delar av ditt hus? Då är du förmodligen ute efter professionell rådgivning och hjälp för att din renovering ska bli så bra som möjligt. Vi på Ny-byggarna erbjuder dig ett brett utbud av tjänster inom bygg och har lång erfarenhet av olika renoveringsprojekt. Vi erbjuder renovering av badrum, kök, tak och golv. Vilken renovering kan vi hjälpa dig med?

Ombyggnation

Är huset för litet eller är familjen för stor? En utbyggnad är en utmärkt lösning för att skapa större och härligare ytor i ditt befintliga hus. Vi hjälper dig med att uppfylla ditt önskemål oavsett om det är en enklare tillbyggnad eller ett större projekt där en ny platta behöver gjutas. Hos oss får du hjälp med en trygg helhetslösning efter dina önskemål.

Hus och bygg

Drömmer du om ett bättre boende? Vi på Ny-byggarna kan hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett fantastiskt hem. Vi hjälper dig hela vägen från planering och gjutning av grund till slutbesiktning av ditt nya hem. Genom våra goda referenser, stor lyhördhet och kompetens kan vi tillsammans med dig komma fram till en lösning anpassat efter just ditt önskemål.

Lämna ditt bygg- och renoveringsprojekt i våra händer

Vi på Ny-byggarna har lång erfarenhet av olika bygg – och renoveringsprojekt och kan därmed garantera dig ett väl genomfört arbete av hög kvalité. Låt oss hjälpa dig för att tillsammans med dig komma fram till den bästa lösningen efter just dina önskemål. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri konsultation om hur vi kan hjälpa dig med bygg- och renoveringsprojekt i Kalmar och på Öland.